Vind de leukste reis

Weekzeilen Nederland vanuit Harlingen

Friesland / Harlingen
  1 van 4
Tijdens deze geweldige zeilvakantie doorkruist u vooral de Waddenzee en bezoekt u een aantal van de Waddeneilanden. Onderweg ervaart u onder andere hoe het is om op stromend water te zeilen en u ontdekt hoe sterk de Nederlandse Waddeneilanden onderling van elkaar verschillen. Een unieke en afwisselende reis die u niet snel zult vergeten.
U gaat in de haven van Harlingen aan boord van het schip en maakt kennis met de bemanning en uw medereizigers. Voordat u vertrekt voor de eerste zeiltocht wordt de route doorgesproken. U gaat eerst naar Ameland. Zodra het tij dit de volgende dag toelaat, vertrekt u naar Terschelling. Op dit eiland kunt u de gezellige dorpjes bezoeken, uitwaaien op het strand of een fietstocht door de bossen en duinen maken. ’s Avonds geniet u aan dek of in één van de vele cafés van een welverdiende borrel. Vervolgens zet het schip koers over de Waddenzee richting het autovrije Vlieland waar u een wandeling of een fietstocht onderneemt naar de uitgestrekte zandplaat Vliehorst. Ook kunt u de vuurtoren beklimmen. Wanneer het eb wordt, valt het schip droog op een zandbank en (afhankelijk van het tijdstip) brengt u hier de nacht door.

Met een klein beetje geluk ziet u ’s ochtends meteen al zeehonden. Na deze bijzondere ervaring vervolgt u uw zeilreis naar Texel. U kunt daar een bezoek brengen aan het zeehondencentrum Ecomare, de Sluftervallei of het Maritiem Museum. Bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen. De laatste dag van uw zeilvakantie maakt u nog een lange tocht over de Waddenzee terug naar Harlingen waarbij u nog eenmaal de puntjes op de "i" kunt zetten wat betreft uw zeilvaardigheden.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate