Vind de leukste reis

De Smockelaer Vakantiehuizen

Limburg / Heijenrath
  2 van 7

Alle kamers bieden met comfortabele boxspringbedden een voortreffelijk slaapcomfort. Desgewenst zijn bijzetbedden en kinderbedden beschikbaar. Elk van de drie groepsappartementen beschikt over een eigen, compleet geoutilleerde, luxe keuken. Vanzelfsprekend kunt u het bereiden van uw maaltijden ook met een gerust hart toevertrouwen aan de getalenteerde keukenbrigade van de Smockelaer. Het persoonlijk getinte interieur van uw kamer zult u zonder twijfel extra weten te waarderen. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer en identiteit. De interieurs zijn met zorg en gevoel voor sfeer en stijl gecollectioneerd tijdens honderden bezoeken aan o.a. de befaamde antiekmarkt te Tongeren (B). Als uw gezelschap uit een grotere groep bestaat is het gecombineerd huren van meerdere accommodaties ook mogelijk.

Vakantiewoning "de Flab" is de oude boerderijwoning die stijlvol is gerestaureerd met oude eiken spantconstructies, authentieke tegelvloeren en een grote pui met prachtig vergezicht over het gehucht Heijenrath.  Slaapkamers:  3 sfeervolle ruime 2 persoons kamers met 1 persoons box spring bedden 1 Schitterende ruime 4 persoons kamers met 1 persoons box spring bedden twee luxe badkamers, waarvan één met ligbad In overleg kunnen er extra box spring bedden geplaatst worden.  Het eetcafe verzorgt indien gewenst uw ontbijt, maaltijden en drank in de vakantiewoning.

Vakantiewoning het "Roebelsbos " is prachtig gerestaureerd met veel authentieke bouwmaterialen die een bourgondische en zeer warme sfeer uitstralen. De vakantiewoning heeft een prachtig wijds uitzicht over de aangelegen weilanden en het Roebelsbos. Slaapkamers:  8 sfeervolle ruime 2 persoons kamers met 1 persoons box spring bedden 1 Schitterende ruime 4 persoons kamers met 1 persoons box spring bedden. Elke kamer heeft zijn eigen luxe badkamer. In overleg kunnen er extra box spring bedden geplaatst worden

Nb: Opmerking met betrekking tot geschiktheid voor mindervaliden cq Invaliden. Er zijn zowel in accommodatie De Poel als accommodatie het Roebelsbos twee kamers gesitueerd op de begane grond. Van een kamer is ook de badkamer(douche) rolstoeltoegankelijk. 

Vakantiewoning "de Poel" is prachtig gerestaureerd, met veel authentieke bouwmaterialen die een bourgondische en zeer warme sfeer uitstralen. De vakantiewoning heeft een prachtig wijds uitzicht op de poel en de twee bossen waar tussen de Smockelaer gelegen is.  Slaapkamers:  8 sfeervolle ruime 2 persoons kamers met 1 persoons box spring bedden 1 sfeervolle ruime 6 persoons kamer en 1 sfeervolle ruime 4 persoons kamer met 1 persoons box spring bedden, Elke kamer heeft zijn eigen luxe badkamer, In overleg kunnen er extra box spring bedden geplaatst worden

Nb: Opmerking met betrekking tot geschiktheid voor mindervaliden cq Invaliden. Er zijn zowel in accommodatie De Poel als accommodatie het Roebelsbos twee kamers gesitueerd op de begane grond. Van een kamer is ook de badkamer(douche) rolstoeltoegankelijk.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate