Vind de leukste reis

Soul Inn B&B and Apartments

Zuid-Holland / Delft
  1 van 7
Soul Inn B&B and Apartments is de droom van elke creatieve reiziger! Onze 10 unieke kamers zijn allen kunstzinnig en ‘freaky’ ingericht. Omringd door kleurrijke verrassingen ontwaakt u ‘s ochtends in een heerlijk box-spring bed, gewekt door de geur van warme broodjes.
 
Bed&Breakfast/ Shortstay: 
Slapen en dromen!
Het volledig gerenoveerde 19e-eeuws gebouw is omgetoverd tot Soul Inn Bed & Breakfast. U waant zich in de jaren ’70, gaat kopje onder in Afrika of danst mee met de Indiase cultuur. Deze stijlen worden gecombineerd tot een geheel eigen sfeer met verschillende kunstzinnige kamers. U kunt kiezen voor een kamer met gedeelde of eigen douche en toilet.
De nacht doorbrengen in Soul Inn B&B geeft u ongetwijfeld een onvergetelijk gevoel. Vanaf € 60,00 per nacht voor een tweepersoonskamer bent u onze gast. In de ontbijtlobby kunt u iedere ochtend van een heerlijk ontbijt genieten. Tevens kunt u profiteren van gratis draadloos internet, een computer voor algemeen gebruik en gratis koffie en thee.
Vanuit Soul Inn B&B bent u in minder dan 5 minuten lopen in het karakteristieke en historische stadscentrum van Delft. Met de trein bent u in 5 minuten op Den Haag CS, 15 minuten verwijderd van Rotterdam CS en 50 minuten van Amsterdam CS. Zoals u ziet een perfect basisstation om Delft en Nederland te bewonderen.

Appartementen/ Long Stay:
 Onze Soul Inn appartementen, allen geheel gemeubileerd, zijn gelegen in en rond het historische centrum van Delft. Het verblijf in onze appartementen geeft u het gevoel van een eigen appartement in Delft met de service van een hotel. Dit is zowel voor de zakelijke gebruiker als voor vakantiegasten een ideale manier om in Delft te verblijven.
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate