Vind de leukste reis

Lodge en Achterhuis

Gelderland / Buurmalsen
  1 van 8
De vakantiewoningen van de Gelderse Morgen zijn prachtig gelegen in een hoogstamboomgaard in Buurmalsen, vlak bij het dorpje Tricht. In de, als een authentieke vierroeder gebouwde hooiberg uit de Betuwe, bevinden zich twee luxe 6 persoons Lodges en in het Achterhuis is een derde 4 persoons vakantiewoning. Tussen de hooiberg en het Achterhuis ligt een solarverwarmd zwembad van ruim 50 m2. Wilt u het wat warmer dan kunt u gebruik maken van een ruime sauna en sfeervolle ontspanningsruimte met open haard en hoekbank om diep in weg te zakken. De in landelijke sfeer ingerichte woonkamers in de Lodges hebben grote openslaande deuren naar het eigen terras, welke gelegen zijn in de romantische boomgaard met pruimen-, kersen-, walnoten- en perenbomen.
 
Groene hagen zorgen voor de nodige privacy. Op het terrein vindt u ook een mooi terras aan het water. Vanaf het steigertje kunt u met uw kano naar het natuurgebied de Regulieren peddelen of een stukje de Linge opvaren richting landgoed Mariënwaerdt. Het Achterhuis is eveneens ingericht in landelijke sfeer en heeft een heerlijk groot balkon van circa 40 m2 met uitzicht over de weilanden en boomgaarden van de Betuwe. Het appartement heeft twee mooie slaapkamers en een gezellig ingerichte woonkamer.
 
Reisperiode: het hele jaar
Start- wisseldag:
Laagseizoen op vrijdag en maandag, of in overleg
Hoogseizoen: verhuur alleen per week, van vrijdag tot en met vrijdag
Aantal deelnemers:
Maximaal 6 personen per Lodge
Maximaal 4 personen in Achterhuis
Totale ruimte vakantiewoningen 16 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiebijeenkomst of een bedrijfsuitje.
Inclusief:
Vrij gebruik zwembad (vanaf 1 juni tot medio september indien de weersomstandigheden het toelaten)
Dagdeel privé gebruik van de sauna en relaxruimte
Dagdeel gebruik van de kano’s.
Doelgroep: Gezinnen, bedrijven, vriendengroepen; per woning maximaal 6 personen. In totaal plaats voor groepen/ families van 16 personen. 
Fietshuur (op aanvraag) mogelijk!
Kijk op onze website voor meer informatie over de indeling van de woningen, voorzieningen, schoonmaak, huisdieren, huur van linnengoed en verhuur van fietsen, kano en kayak.
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate