Vind de leukste reis

Park De Leemkule

Gelderland / Veluwe / Hattem
  1 van 8

Dit sfeervolle familiepark ligt in Hattem, in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De Leemkule is een sfeervol bungalowpark dat een rustieke sfeer uitademt door de ruime, rietgedekte bungalows, die her en der verspreid liggen in het bos. De Leemkule beschikt over een overdekt zwembad en een verwarmd buitenzwembad.

Daarnaast is er een leuk dierenparkje voor de kleinste gasten en een groot speelveld met diverse speeltoestellen voor de oudere kinderen. Zelf kunt u relaxen in het Turks bad, de sauna of het solarium. In de schoolvakanties worden er voor de kinderen volop activiteiten georganiseerd.  Bent u een golfliefhebber, dan kunt u terecht op de 9-holes golfbaan van het Dutch Golf Center. Paardrijden en vissen behoren ook tot de mogelijkheden. In de gezellige Taveerne kunt u heerlijk genieten van het ontbijt, lunch en diner.

 Voor de kleine boodschappen is er een winkeltje en een snackcorner. Voor een dagje uit kunt u Walibi World bezoeken, met voor de allerkleinsten Walibi Land, op slechts een half uurtje rijden van De Leemkule. Ook een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk, Apenheul of Paleis het Loo zijn leuke aanraders. Of bezoek het historische vestingstadje Hattem eens met zijn terrasjes, restaurants, boetieks en musea.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate