Vind de leukste reis

Sprookjescamping

Overijssel / Hardenberg
  1 van 6

Dé kindercamping van Nederland? De Sprookjescamping!

Voor kinderen van 0 t/m 10 jaar is een verblijf op dé kindercamping van Nederland, namelijk de Sprookjescamping in Hardenberg, een ervaring om nooit meer te vergeten. Ontdek de unieke en betoverende wereld vol Sprookjesfiguren die op de kindercamping tot leven komen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) de animatie en het activiteitenprogramma voor de kinderen. Zij weten wat kleintjes van twee leuk vinden, maar ook stoertjes van tien. In deze magische wereld zijn alle facilliteiten aanwezig voor een adembenemend mooie vakantie waar we natuurlijk ook volwassen niet vergeten.     

Dé kindercamping van Nederland, een veilige plek vol vermaak


Als je kijkt naar spelende kinderen, komt het allemaal weer terug. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op de Sprookjescamping zullen kinderen van 0 t/m 10 jaar zich nooit vervelen dankzij theater, animatie, activiteiten en alle faciliteiten voor kinderen. Deze Sprookjesachtige kindercamping is een veilige plek vol vermaak.

Ook voor gezinnen is er alle gelegenheid om dingen te ondernemen. Zelf ouders en grootouders met kleinkinderen staan versteld van de wondere wereld waarin draken, elfjes en kabouters altijd in de buurt zijn. En na een paar dagen of weken op de Sprookjescamping lijkt het alsof je onze Sprookjesfiguren al jaren kent. Zo gaat het op de ANWB best erkende camping van Nederland van het jaar 2016.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate