Vind de leukste reis

Attractiepark Toverland

Limburg / Sevenum
  1 van 4
Maak een razendsnelle rit in één van de stoere achtbanen van attractiepark Toverland, hét attractiepark voor ieder weertype. Buiten en binnen wacht het avontuur. Beleef de boomstammen-wildwaterbaan Backstroke, zwier mee in waterschipschommel Scorpios of stap in de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux: Troy!

Op nog geen twintig minuten rijden van Eindhoven ligt Attractiepark Toverland. In Toverland beleef je een magische dag met het hele gezin. Met meer dan dertig attracties binnen en buiten en shows voor alle leeftijden! De kleintjes gaan los op uitdagende klimtoestellen en in leuke attracties. Draai rond in de theekopjes, zwier door de lucht in de zweefmolen of ontdek je magische krachten in het Toverhuis.

Op avontuur in Attractiepark Toverland

Een bobbaan, wildwaterbanen en snelle achtbanen: Toverland biedt genoeg avontuur voor echte durfals. Ga met de hele familie op een spetterend wildwateravontuur op de Djengu River of maak een magische rit in achtbaan Dwervelwind. In de Booster Bike raas je met 75 kilometer per uur over de kronkelende baan. Gaat dat niet snel genoeg? Waag een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Met ruim negentig kilometer per uur raas je over een track van maar liefst 1.040 meter lang.

Voor jong en oud


Ook opa en oma vermaken zich goed in Attractiepark Toverland. Geniet van een mooie wandeling door het park vol bloemen, planten en watervallen. Ook zijn er een sfeervolle restaurants en terrassen waar je geniet van een kop koffie terwijl de kinderen zich uitleven in de attracties.

Attractiepark Toverland: laat je betoveren in Sevenum leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.
Type Overig
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate