Vind de leukste reis

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD

/ Heel Nederland
  1 van 5

De makers van o.a. De Boxtrollen en ParaNorman nemen je mee naar een magische wereld vol avontuur, volledig in 3D, dat zich afspeelt in een fictief Japans verleden. We hebben zeer leuke merchandise voor deze film beschikbaar, lijkt het je interessant om hier een winactie mee te doen ?

De Nederlandse gesproken trailer: https://youtu.be/0luZXeYT-yQ

De trailer met Nederlandse ondertiteling: https://youtu.be/VBEUoB30ngc

 

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD / KUBO AND THE TWO STRINGS       

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD / KUBO AND THE TWO STRINGS is de nieuwe 3D animatie familie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fictief Japans verleden.

De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Aap en Kever. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Maankoning en de boze tweelingzussen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Roman Derwig, Kim van Kooten, Benja Bruijning en Noortje Herlaar. In de originele versie met de stemmen van o.a. Art Parkinson (Game of Thrones), Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo), Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei en Brenda Vaccaro.

Geregisseerd door Travis Knight (producent en lead animator De Boxtrollen, ParaNorman). Geschreven door Marc Haimes en Chris Butler.

 

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD / KUBO AND THE TWO STRINGS draait vanaf 24 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. Ook in 3D.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate