Vind de leukste reis

Bungalowpark Emslandermeer

Groningen / Vlagtwedde
  1 van 4

Kent u ook de slogan: Er gaat niets boven Groningen! Na een verblijf op Emslandermeer zult u dit zeker kunnen bevestigen. Emslandermeer ligt bij Vlagtwedde in Zuid-Oost Groningen, tussen Drenthe en Duitsland. Ontdek de ongerepte natuur in de omgeving en het comfort van de schitterende bungalows.

Voor iedereen is er wat wils; mountainbiken, fietsen of wandelen in de eindeloze bossen, watersporten op het binnenmeer of het aangrenzende kanaal, vissen of ga eens cultuursnuiven in de bijzondere dorpjes en stadjes in de buurt. Lekker ontspannen golfen op de naastgelegen golfbaan. Terug op het park kunt u aangenaam genieten van uw stijlvolle bungalow aan het water of in het bos en de uitgebreide faciliteiten op het park.

Wellness Bungalows Emslandermeer
Kom dit voorjaar of komende zomer volledig tot rust en geniet van een heerlijk verblijf in één van onze comfort of wellness de luxe bungalows op bungalowpark Emslandermeer. De mogelijkheden variëren van Finse (gezins)sauna, lichttherapie, zonnehemel, luxe regendouches tot aan aparte relaxruimte, buitenspa-jacuzzi ook in combinatie met een Hanzeschouw of toerboot bij de bungalow.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate