Vind de leukste reis

Hotel De Smittenberg

Gelderland / Veluwe / Beekbergen
  2 van 6

In één van de mooiste streken van de Veluwe, aan de rand van het gezellige vakantiedorpje Beekbergen ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant De Smittenberg. In een prachtige landelijke omgeving, waar volop te doen en te zien is. Het sfeervolle restaurant de Smidsche van Hotel-Restaurant De Smittenberg biedt een keur aan overheerlijke gerechten. In een bijzonder gezellige ambiance is het echt genieten.

Hotel-Restaurant De Smittenberg is gelegen in Beekbergen, aan de rand van Apeldoorn. Richting het oosten vindt u een prachtige landelijke omgeving. En als u vanuit Beekbergen richting het zuiden en westen gaat, vindt u de mooie Veluwse bossen. Waar u ook heen gaat, de gehele omgeving leent zich bijzonder goed voor grote en kleine wandelingen en fietstochten. Vanuit Hotel de Smittenberg kunt u tal van activiteiten ondernemen.

 

Breng een bezoek aan Beekbergen, wat zich kenmerkt door de oude Kerk waarvan de oudste delen uit de elfde eeuw stammen. Cultuur opsnuiven? Naast het Kröller-Müller museum kunt u een unieke collectie spullen en documenten uit de Tweede Wereldoorlog in het museum 'Collectie '40/'45' aanschouwen. Sportievelingen en natuurliefhebbers kunnen in de omgeving van Beekbergen naar talloze nationale parken zoals De Hoge Veluwe en Veluwezoom gaan. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen over de heidevelden en in de bossen. Cultuurliefhebbers kunnen een Krüller-Müller museum. Kortom, voor ieder wat wils.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate