Vind de leukste reis

Recreatiepark Bloemketerp

Friesland / Franeker
  1 van 12

Vanwege de centrale ligging is Vakantiepark Bloemketerp uitermate geschikt om Friesland te ontdekken. Met 24 vakantiewoningen vanaf 2 tot max. 10 personen en 100 kampeerplaatsen zijn wij het grootste vakantiepark van Noordwest Friesland. Als gast kunt u gratis gebruik maken van verschillende faciliteiten op ons Sportcentrum en tegen een gereduceerd tarief van het op het park gelegen speelparadijs Monkeytown en het naastgelegen zwembad.

Speelplezier in Monkey Town Franeker
De 'kleine' gasten zullen zich uitstekend vermaken in het Indoor speelparadijs Monkey Town. Ze kunnen zich uitleven op de klimtoestellen of in de ballenbak. En terwijl de kinderen aan het spelen zijn kunnen de (groot)ouders/ begeleiding plaats nemen in de lunchroom en gratis gebruik maken van het Wifi netwerk. Gasten die verblijven in een vakantiewoning of op de camping (kinderen tot 12 jaar) hebben toegang tegen gereduceerd tarief. Begeleiding is gratis.

Gezellig bowlen
Gezellig een middag of avond bowlen met je familie of vrienden? Reserveer een van onze 6 volautomatische bowlingbanen. Ook te combineren met een heerlijk 3-gangen diner of uitgebreid buffet.

Kidsbowlen Franeker
1 uur bowlen en daarna patat met een kroket of frikandel, één glas frisdrank, waterijsje en een leuke verrassing. Kinderfeestjes met bowlen zijn mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 13.00 uur.

Sportcentrum Franeker
Sportcentrum Bloemketerp Franeker beschikt over een ruime fitnesszaal met professioneel apparatuur. Deze apparatuur wordt ondersteund door het Fitlinxx systeem. Of je nu als doel hebt de algehele conditie te verbeteren, spieren op te bouwen of af te vallen, het is allemaal mogelijk in ons fitnesscentrum. Het enige wat je nodig hebt is de wilskracht om je persoonlijke doelen te bereiken. Aan de hand van een persoonlijk trainingsschema en onder professionele begeleiding ga je aan de slag om jouw doel te bereiken.

Bij Sportcentrum Bloemketerp ben je altijd verzekerd van een gevarieerde en professionele training. Of je nu als doel hebt om conditie op te bouwen, spieren te versterken, vet te verbranden en/of het figuur te verbeteren. In ons sportcentrum, gevestigd in Franeker, staat bewegen en gezondheid centraal.

Voor de jeugd bieden wij verschillende danslessen aan, zoals streetdance en hiphop. De dansgroepjes worden per leeftijdscategorie ingedeeld. Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons terecht.

Geef een gratis dagpas cadeau
Nieuw bij Sportcentrum Bloemketerp! Ieder nieuw lid ontvangt direct na inschrijving een gratis dagpas. Deze kan je vervolgens geven aan een vriend, collega of familielid zodat hij/zij een dag gratis bij ons kan sporten. Want samen sporten is toch veel leuker?

Zonnebank Franeker
Een mooie bruine kleur voor de zomer? Of juist je bruine kleur behouden na de vakantie? Maak dan eens gebruik van onze zonnebank.

Zwemmen in Franeker
Leden van Sportcentrum Bloemketerp Franeker met een active-all-in abonnement (onbeperkt) mogen 1 x in de week gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad. Je dient een zwempas af te halen bij de sportbalie en deze in te leveren bij de receptie van het zwembad.


Bodyfit voor 55+
De Bodyfit is een groepsles voor sporters vanaf 55 jaar. Op rustige muziek wordt een combinatie gemaakt tussen conditietraining en krachtoefeningen. Iedere les is anders en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van attributen zoals elastiek en step. Een les waar gezelligheid ook deel uitmaakt; na de les wordt er vaak nog een kopje koffie gedronken.

Quash en racquetball in Franeker
Sportcentrum Bloemketerp Franeker beschikt over 3 squashbanen en 1 racquetballhal waarin zowel de beginnende als de gevorderde speler prima uit de voeten kan. In een partij squash of racquetball kan een ieder zich flink uitleven en wordt een maximum aan lichaamsbeweging verkregen.

Camping Friesland 4 sterren
Onze vier sterren familie camping in Friesland wordt hoog gewaardeerd door de ANWB en het Duitse ADAC. De kampeerplekken zijn ruim opgezet en we bieden ook speciale voorzieningen voor campers. De familie camping op ons vakantiepark beschikt over 100 comfort plaatsen allen voorzien van water en een aansluiting voor kabel televisie. Voor campers is een apart veld met verharde ondergrond.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate