Vind de leukste reis

Avontuur Verhuur - Volkswagen camperbusje

/
  1 van 6
Bij Avontuur Verhuur huur je een Volkswagen T2 Westfalia camperbusje voor een avontuurlijke vakantie, midweek of weekendje weg, waarbij je geniet van alle vrijheid! De camper is van alle gemakken voorzien. Alles voor een luxe kampeervakantie is aanwezig! Je hoeft alleen je kleding en toiletspullen mee te nemen!  

Het interieur is van het type Helsinki en bestaat uit een tafel met een grote en kleine bank. Achterin de bus zit een kast met planken en een kast tegen het plafond. Achter de bestuurders- en bijrijdersstoel bevindt zich een hangkast en het tweedelige keukentje. Het keukentje heeft een tweepits gasfornuis, koelkast en spoelbak met stromend water.

De bank klapt uit tot een tweepersoonsbed. In het hefdak bevindt zich een 2e tweepersoonsbed. Boven de voorstoelen kan een kinderhangmatje opgehangen worden. Op deze manier kunnen er 5 personen in de camper slapen. De camper beschikt over een complete inventaris bestaande uit servies, kook- en keukengerei, spullen om af te wassen en schoon te maken, spelletjes, kampeerspullen zoals een tafel en stoelen voor buiten, een parasol, een hangmat, zaklampen, fleecedekens en spullen voor pech onderweg. 

Handige spullen zijn extra te huren, zoals een navigatiesysteem, portable DVD/CD-speler, vouwfietsen, fietsendrager, beddengoed, handdoeken, barbecue en skottel braai, zonnedoek, bijzettentje en allerlei spulletjes die handig zijn om te kamperen met kleine kinderen.

De camper is WA en Casco (all risk) verzekerd met een eigen risico van €500,- per gebeurtenis. Er is voor de camper een uitgebreid ANWB bedrijfslidmaatschap afgesloten. Dit wil zeggen pechhulp en vervangend vervoer in binnen- en buitenland en personenhulpverlening in het buitenland. Je hoeft natuurlijk niet in Nederland te blijven met de camper. Hij mag gebruikt worden in alle landen in Europa die vermeld staan op de groene kaart. De camper kan ook gehuurd worden voor trouwerijen en evenementen.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate