Vind de leukste reis

Strandpark De Zeeuwse Kust

Zeeland / Renesse
  1 van 8

Strandpark De Zeeuwse Kust is een vakantiepark, 250m van het Noordzeestrand in Renesse. Het park is verdeeld in een campinggedeelte met 168 toeristische plaatsen waarvan ook een aantal met privé sanitair. Er is een camperterrein met 50 verharde plaatsen, een apart sanitair gebouw en alle voorzieningen zoals o.a. een camperclean apparaat.. Op alle plaatsen is stroom, kabeltv, water en WiFi aanwezig.

Ook worden er luxe ingerichte chalets verhuurd die ingericht zijn voor 4 – 7 personen. De chalets hebben twee of drie slaapkamers, een badkamer, keuken met alle voorzieningen en een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras met grote tuin. Ook is het mogelijk om het Glamping gevoel te ervaren in een Back To Basic ingerichte Strandlodge, maar wel met een knipoog naar luxe. De Strandlodges zijn ingericht voor 5, 6 en 8 personen. 

Faciliteiten: er is een overdekt zwembad, binnen- en buitenspeeltuinen, kinderbioscoop, trampoline, tennisbaan en voetbalveld en in de vakantieperiodes een animatieteam. Er is een kleine supermarkt met dagelijks verse broodjes, een sauna en schoonheidsspecialist. Heerlijk dineren kan in het gezellige restaurant: Strand Café DOK.

 

Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend, ook huisdieren zijn van harte welkom!

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate