Vind de leukste reis

Bosjuweel

Gelderland / Nijmegen
  1 van 4

Bosjuweel verhuurt hele mooie tenten zoals tipi’s, yurts en Marokkaanse tenten waar je maar wilt. We maken zelf tipi’s in ons eigen atelier, dus je kunt ze ook bij ons kopen. Hierbij kunnen we ook een activiteitenprogramma verzorgen. Leuke originele activiteiten als totemceremonie, vuur maken zonder lucifers, tipietje-van-papier, amuletten maken, Indiaanse koeken bakken op een vuurtje etc. Zet er nog een houtgestookte hottub bij en je kinderen hebben samen met jou de tijd van hun leven!

Daar zijn we weer!  Een nieuwe folder vol met leuke vakanties ligt voor je. We hebben ons best gedaan een leuk aanbod voor jullie samen te stellen. Wat staat er allemaal in deze keer? En we hebben weer wat nieuws: een vakantieweek rondom de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is het grootste evenement van Nederland en dit jaar gaan we daar wat mee doen. Niet dat we zelf mee gaan lopen hoor.. Maar wel meefeesten en meebeleven. Er is dan zoveel te doen rondom Nijmegen, dat wil je niet missen! De creatieve vakanties van stichting Bosjuweel zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf achttien jaar die ‘zelfstandig' op vakantie kunnen. Alle vakanties spelen zich af in Nederland in de omgeving van Nijmegen.

Veel van de vakanties van Bosjuweel vinden plaats in het sfeervolle gastenverblijf ‘De Elegast' in Ubbergen. ‘De Elegast' is gelegen in woon-werkpand en voormalig meisjesinternaat ‘De Refter'. Ubbergen ligt even ten oosten van Nijmegen. De heuvelachtige omgeving is bijzonder mooi en rijk aan toeristische trekkers.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate