Vind de leukste reis

Sportiom

Noord-Brabant / Den Bosch
  1 van 5
Sportiom ’s-Hertogenbosch is het meest veelzijdige sport centrum van Brabant. In dit veelzijdige complex worden beweging en fun moeiteloos gecombineerd. Het 22.000 m² tellende sport- en vrijetijdscentrum beschikt over een unieke combinatie van themaschaatsbanen, subtropische zwem baden, diverse sportzalen, een grote fitness club met sauna en verschillende horecagelegenheden.

In zwemsensatie AquaFun Sportiom wanen bezoekers zich aan de voet van een vulkaan op een tropisch eiland. Met een spetterend zwemparadijs met golfslagbad, spectaculaire waterglijbanen, wildwaterbanen en andere waterattracties. In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote aan grenzende zonneweide. Van september tot en met april is schaatssensatie IceFun Sportiom open voor een (ont)spannen de schaatstocht over een dichtgevroren poolhaven en een prachtig rotslandschap (met echte sneeuw).

Sportiom ’s-Hertogenbosch leent zich ook uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten. Tropisch vergaderen, een schaats borrel met kerst of bedrijfsfitness zijn slechts enkele voorbeel den van de mogelijkheden voor bedrijven. Sportiom ‘s-Hertogenbosch is onderdeel van Libéma
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate