Vind de leukste reis

A GoGo Valkenburg

Limburg / Valkenburg a/d Geul
  1 van 4
Donkere ondergrondse gangen, mysterieuze schimmen, verbazingwekkende rook- en lichteffecten, onheilspellende geluiden, en bewapende tegenstanders. Gewapend met een ultramodern lasergun en -vest ga je in een door blacklight en discolight verlicht gangenstelsel op zoek naar de tegen stander. Maar wees op je hoede, wellicht heeft de tegenstan der een hinderlaag gelegd!

Lasergamen in de grotten van Valkenburg is uniek, het is namelijk de enigste plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen. Iedereen die hier wel eens gespeeld heeft is dan ook razend enthou siast.

Alvorens je het speelveld betreedt krijg je een gedegen instruc tie van een professionele instructeur. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een hightech laserpak aan met daaraan vastgekop peld een ultramoderne lasergun. Speciale mijnen zijn ingescha keld om je extra punten, functies of andere geheimzinnige extra’s te bezorgen. Wees dus extra alert! Na het spel ontvangt ieder team een scoreformulier.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate