Vind de leukste reis

Amelander Paradijs

Friesland / Waddeneilanden / Buren - Ameland
  1 van 8
Het Amelander Paradijs is een ruim opgezet appartementen complex gelegen tussen het prachtige plaatsje Buren en het Amelander strand. U verblijft in ruime appartementen met keuken en terras of balkon. Het prachtige brede Amelander strand ligt op slechts enkele fietsminuten van uw appartement.
 
Voor de kleinsten is er een speelplaats in de binnentuin. Voor de oudere kinderen is er naast het gebouw een eigen speelplaats om bijvoorbeeld te volley- of voetballen en de speelweides zijn ideaal om te vliegeren. Tegenover het complex bevindt zich het zwembad De Golfslag, in het hoogseizoen kunnen uw kinderen daar deelnemen aan een recreatieprogramma met elke week weer andere activiteiten.
 
Ameland is bekend om de vele mooie fietspaden. Amelander Paradijs is direct aangesloten op een fietsroute. U bent in slechts enkele minuten op het brede Amelandse zandstrand waar u heerlijk kunt zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen, vliegeren of om gewoon van een kopje cappuccino te genieten op het terras van een strandpaviljoen.

Huisdieren zijn in sommige appartementen van het Amelander paradijs toegestaan, dus neem uw hond gezellig mee.
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate