Vind de leukste reis

Hotel Sonnevanck

Noord-Holland / Wijk aan Zee
  1 van 7

Op honderd meter van één van de breedste stranden van Nederland staat in Wijk aan Zee dit kleurrijke hotel, restaurant, café Sonnevanck. Het publiek, al even bont, laat zich hier verwennen door opgewekte medewerkers. Oma glundert er te midden van haar kleinkinderen en de jonge ouders zakken er eindelijk weer eens lekker door. De rugzaktoerist filosofeert er met aangeschoven tafelgenoten en de zakenman vergadert er met collega's. De dorpsbewoner haalt er z'n kopje koffie of dagschotel en denkers breken er hun hoofd boven het schaakbord. De familie houdt er z'n reünie en de dichter draagt er af en toe voor. Ondertussen pingelt de beginnend gitarist er wat, en speelt de gevestigde muzikant er geregeld voor z'n plezier. De enthousiastelingen galmen luidkeels mee, anderen duiken rustig in de krant, boek of bed. En o ja, ook de hond mag mee. Want Sonnevanck is een allemansvriend!

Restaurant:
De een stapt er in z'n eentje naar binnen voor een smakelijke dagschotel of grootmoeders bordje, de ander viert er een bijzondere gelegenheid met een verfijnd diner. De lunch- en dinerkaart bieden volop keuze. Voor een exclusief diner kunt u ook bij ons terecht met uw tafelgezelschap. Dit is tevens mogelijk in combinatie met fantastische wijnen. We werken samen met o.a. Penfolds, Veuve Cliquot & Vega Sicilia en hebben geweldige wijnen in onze wijnklimaatkasten. Naast de dagschotels, de vaste kaart en exclusieve diners pakt ons keukenteam ook culinair uit met de wisselende seizoensgerechten. En vriendelijk geprijsd.

Speelkamer:
Echt, het komt voor: kinderen die hun ouders mee naar binnen trekken. 'Mam, gaan we weer in Sonnevanck eten?' Logisch, want ze komen hier leeftijdsgenoten tegen. Er is zelfs een speciale speelkamer! Voor en na het kindermenuutje (natuurlijk, patat met kroketten en appelmoes, maar ook een pasta met groenten) is het daar goed spelen. En de ouders? Die nemen toch nog maar een borrel bij de koffie. Iedereen blij!

Hotel:
Sinds 2009 zijn alle hotelkamers in Hotel Sonnevanck geheel opgeknapt: ze zijn voorzien van laminaat, verschillende soorten behang en nieuwe verfkleuren! De entree is opnieuw geschilderd en ook de toiletten zijn opnieuw betegeld. Kortom: een absolute verfraaiing! De kamers in Hotel Sonnevanck zijn dus niet meer zomaar van een (h)eerlijke eenvoud. Ook al kunnen we geen hogere hotel classificatie krijgen, we houden immers de situatie dat de toiletgelegenheid op de gang is en dat maar vier van de elf kamers een douche op de kamer hebben (voor de overige kamers is er ook op de gang een douchegelegenheid), de kamers van Hotel Sonnevanck zijn gezellig en sfeervol ingericht, en met een uitstekende kwaliteit van de bedden. De kamers hebben geen TV en er is geen roomservice. We stellen het op prijs als u zich mengt met de andere gasten in ons restaurant/ café. Maar u kunt ook op uw gemak een boek lezen of gewoon lekker niets doen en mensen kijken.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate