Vind de leukste reis

Camping de Valkenhof

Drenthe / Westerbork
  1 van 4

In het hartje van Drenthe, net buiten het gezellige dorp Westerbork, vindt u Camping De Valkenhof, gelegen in een uniek stukje natuur, waar de echte kampeerder zich thuis voelt. Een plaats in het bos... Of toch liever op een veld, beide behoren tot de mogelijkheden. Camping De Valkenhof richt zich hoofdzakelijk op de toeristische kampeerder. Het autovrije terrein biedt de kleintjes een zorgeloos speelplezier in zandbakken en op diverse speeltoestellen.

Ook senioren kunnen hier genieten van rust en ruimte. Kortom, een kampeerterrein met een eigen gezicht. Voor de dagelijkse boodschappen vindt u de winkels op loopafstand. Ons kampeerterrein is door de centrale ligging een uitstekend startpunt voor veel wandel- en fietsplezier. Een netwerk van fietspaden (meer dan 500 km) doorkruist het Drentse land en u ontdekt de mooiste plekjes. Een modern zwembad, verwarmd en voorzien van veel speelmogelijkheden en met een wateroppervlakte van ruim 1000m2, staat tot uw beschikking.

Ook kan je nu samen met je ouders het kabouterpad lopen. Er zijn twee kabouterpaden; een rode en een blauwe. En het zijn niet zomaar kabouterpaden, maar echte kijk-, doe- en speur kabouterpaden! Via het rode of blauwe kabouterpad kom je op een leerzame manier veel te weten over de natuur rond Camping de Valkenhof. En je hoeft niet bang te zijn dat je verdwaalt, want de rode of de blauwe kabouter wijst je de weg!

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate