Vind de leukste reis

Camping Oriëntal

Limburg / Berg en Terblijt
  1 van 9

Wij heten u van harte welkom op onze veelzijdige en vriendelijke familiecamping en hopen dat u uw verblijf als rustgevend en volledig ontspannend zult mogen ervaren. Ons royaal verwarmd binnen-buitenbad 29ºC met een apart peuterbad is een unieke voorziening en biedt dus ook bij minder goed weer veel ontspanning, dus alle dagen genieten van het water.

En bij goed weer kunnen we het bad omtoveren tot een gezellig buitenbad. Ook zijn er wel eens waterspelletjes of aqua-joggen dit is leuk voor jong en oud. Spetteren en spelen in het water, de kids krijgen er niet genoeg van, terwijl u geniet op de ligweide. De stacaravans zijn ruim, smaakvol en comfortabel ingericht voor maximaal 4 volwassen en 2 kinderen en voorzien van kachel, tv, keuken met koelkast, toilet, douche en een eigen gazon met tuinmeubilair.

Gedurende de meivakantie - Hemelvaart - Pinksteren en de hele maand juli en augustus is een recreatieteam op de camping aanwezig. Deze vermaken jong en oud de gehele dag met bijv. knutselen, waterspelletjes, kinderdisco, theater, levend stratego, kinderbingo, etc. Dus voor iedereen is er op onze camping wat te beleven!

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate