Vind de leukste reis

Camping Callassande

Noord-Holland / Groote Keeten
  1 van 6

Zon, zee, strand en duin! Op Camping Callassande kunt u er eens even helemaal tussenuit! Zonnebaden of even lekker uitwaaien langs het strand, relaxen in de duinen, heerlijk fietsen door de polder. Gezellig een terrasje pikken in een knus dorpje; kortom weer even een flinke dosis energie opdoen?

U bent toe aan een vakantie op Callassande! Op slechts 900 meter van de zee, de duinen en het breedste zandstrand van Nederland vindt u camping Callassande in Noord-Holland, geschikt om te kamperen met de hele familie, voor zowel gezinnen met grote en kleine kinderen, waar gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Naast het zwembad bevindt zich de grote speeltuin met een geweldige airtrampoline waarop lekker gesprongen kan worden, het Piratenschip en ons super nieuwe speelobject, waarop iedereen naar hartelust kan klimmen en klauteren staan ook in onze grote speeltuin.

Hier wordt in het hoogseizoen 6 avonden per week voor het slapen gaan door het recreatieteam een toneelstukje gedaan in het Twinkelmeeleeftheater. Verdeeld over de verschillende kampeervelden op veld E en Zuid staan diverse speeltoestellen, zoals zandbakken, schommels, speelhuisjes en wiebelbeestjes. En centraal op veld Zuid bevindt zich ook nog een speeltuin Bij aankomst op de camping komt u als eerste bij de receptie.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate