Vind de leukste reis

Buitenlevenwoning Tjasker

Overijssel / Kalenberg
  1 van 4

Deze knusse molenaarswoning, met rieten dak en bedstede, dankt haar naam aan de tjasker die ernaast staat: een kleine windmolen uit 1963. Met het molentje wordt het achtergelegen veen van water voorzien. De woning ligt aan het doorgaande weggetje door Nationaal Park De Weeribben, een prachtig moerasgebied. In Nationaal Park De Weerribben wisselen smalle stroken land en water elkaar af. De beste manier om dit natuurgebied te ontdekken, is vanaf het water.

Verschillende kanoroutes – die u ook met een fluisterbootje kunt afleggen – voeren langs de mooiste plekjes. Ook te voet of per fiets is er veel te beleven.  Door De Weerribben lopen verschillende routes; van gewone wandelpaden tot het avontuurlijke laarzenpad. U komt er geheid bijzondere planten en dieren tegen. Zoals de grote vuurvlinder, die zich vanaf eind juli een paar weken laat zien. En tussen het riet houden roerdomp, karekiet en rietzanger zich schuil.

Deze Staatsbosbeheer Buitenleven woning is geschikt voor 2 personen. De gecombineerde woonkamer/keuken leent zich perfect voor een romantisch verblijf. Slapen kan in de 2-persoonsbedstede, die aangepast is naar de huidige eisen. Achter de woning heeft u, op de houten vlonder, volledige privacy. Alleen een bezoekje van een ree kan deze rust verstoren.

Het onderstaande kaartje geeft niet de precieze locatie van het huis weer maar willekeurig een plek in de gemeente waarin het gevestigd is.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate