Vind de leukste reis

Hotel De Koperen Hoogte

Overijssel / Zwolle
  1 van 7
Het gebouw waarin hotel De Koperen Hoogte is gevestigd, was oorspronkelijk een watertoren die stamt uit 1932. Nadat de toren zijn functie had verloren, werd gevreesd voor afbraak van dit zeer beeldbepalende monument. In 1993 kwam de watertoren in handen van een projectontwikkelaar, die het uiteindelijk heeft omgetoverd tot dit unieke multifunctionele centrum met een eigen 18 holes golfbaan, draaiend restaurant, luxe hotel en businesscentre. Iedereen die wel eens op de A28 tussen Hoogeveen en Zwolle rijdt, zal deze markante blikvanger zeker kennen.

Deze zeer luxe maar kleinschalige 4-sterren hotelaccommodatie telt 16 ruime tweepersoonskamers en twee suites. Persoonlijke aandacht staat in dit hotel nog hoog in het vaandel. De smaakvol ingerichte kamers zijn allemaal voorzien van een riante badkamer met een tweepersoons jacuzzi en een stoomcabine. Om uw verblijf te veraangenamen vindt u in de kamers bovendien onder andere een Nespresso koffie-automaat, een home theatre set met DVD-speler en dolby surround systeem, airconditioning en een minibar. De aan elkaar gekoppelde boxspring bedden staan garant voor ultiem slaapgenot. Hotel de Koperen Hoogte biedt kwaliteit in een fantastische ambiance, waardoor de gasten steeds met veel plezier weer terugkeren.

De Koperen Hoogte heeft zoveel te bieden dat het eigenlijk niet nodig is om erop uit te trekken. Wie toch wat tijd over heeft, mag een bezoek aan de mooie provinciestad Zwolle zeker niet overslaan. In Zwolle zijn veel oude monumentale bouwwerken bewaard gebleven, waaronder de Laatgotische kerktoren de Peperbus, in het hartje van de stad. Bovendien kunt u in Zwolle prima terecht om gezellig te winkelen.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate