Vind de leukste reis

Sallandshoeve

Overijssel / Nieuw-Heeten
  5 van 5
In een schitterende omgeving aan de voet van de Sallandse Heuvelrug treft u dit knusse vakantiepark aan. Hier kunt u genieten van de natuur en culinair genieten in een sfeervolle entourage. Er zijn in- en outdoor faciliteiten die u ontspanning bieden onder alle weersomstandigheden. Voor kinderen worden er in de schoolvakanties allerlei activiteiten georganiseerd. Het park biedt royale vrijstaande bungalows voor 4 of 6 personen..
Vakantiepark Sallandshoeve ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. In de uitgestrekte bossen en heidevelden kunt u uren vertoeven, wandelend en fietsend. De Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de directe omgeving geven alle gelegenheid om te genieten van de natuur. Veel zandwegen en paden zijn vrij van autoverkeer.

Breng eens een bezoek aan Deventer, Zwolle of Zutphen als u houdt van gezellige oude steden. In deze Hanzesteden treft u historische gebouwen, musea, gezellige markten en terrasjes aan. Ook de oude Duitse studentenstad Munster is op dagtochtafstand bereikbaar.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate