Vind de leukste reis

Artis

Noord-Holland / Amsterdam
  1 van 8
Midden in Amsterdam ligt Artis, de oudste dierentuin van Nederland. Geniet van de schoonheid en activiteiten van de orang-oetans, giraffen, roofvogels, zeeleeuwen en nog velen meer. Wandel door de bijzondere tuin met een historisch karakter, monumentale panden en kunst. En bewonder duizenden fel gekleurde vlinders in het Vlinderpaviljoen.

In Artis kijk je je ogen uit, je ziet jonge dieren spelen met hun ouders, de pinguïns badderen, de bewoners van de Afrika Savanne en Zuid-Amerikaanse Pampa draven, prachtige tropische vissen in het Aquarium spartelen en gieren vliegen in de 70 meter lange Roofvogelvolière. Maar er is meer: leer over de melkweg in het Planetarium of laat je terugvoeren naar het dinotijdperk in het Geologisch Museum.

Door het hele park heen staan diverse monumentale bomen. Sommige bomen staan er al eeuwenlang en zijn zelfs ouder dan Artis zelf. Naast de bomen in het park zijn er ook enkele thematuinen, zoals de Hollandse en de Japanse tuin en de Metzelaarkas. Dagelijks  worden er speciale films vertoond in de 628 m2 grote, bolvormige koepel van het Planetarium. Beleef het heelal door er in werkelijkheid doorheen te vliegen!
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate