Vind de leukste reis

Crawfurd's Corner

Groningen / Grijpskerk
  1 van 5
Bed en Breakfast Crawfurd's Corner is gesitueerd in een rijksmonument. Het karakteristieke pand dateert van het begin van vorige eeuw. Architect Klaas Siekman tekende voor het ontwerp, dat zowel Jugendstil- als Berlage-elementen heeft. Oorspronkelijk was de bestemming van het pand gemeentehuis en dat is tot 1990 zo gebleven. Tegenwoordig heeft het een privé-bestemming en staan de deuren ook wijd open voor gasten.

Er zijn 2 luxe en warme gastenkamers. De Herekamer heeft een sfeervolle, brocante uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een heerlijk comfortabel bed (160 x 200), een zitje waar het ontbijt kan worden genuttigd en een eigen badkamer met luxe douche, toilet en wastafelmeubel. Gebruik van föhn, flatscreen/dvd speler, cd speler, senseo incl. koffiepads, waterkoker incl. theezakjes en draadloos internet zijn in de prijs inbegrepen.

De luxueuze Jonkerskamer biedt zelfs nog meer comfort. Met een super gerieflijke boxspring (die ook als twee eenpersoonsbedden opgemaakt kan worden) en een eet- èn zithoek. De royale luxe badkamer is gerealiseerd in de voormalige kluis van het gemeente huis en beschikt over een douche, bad, toilet en dubbele wastafel. Ook hier zijn gebruikt van föhn, flatscreen/dvd speler, cd speler, senseo incl. koffiepads, waterkoker incl. theezakjes en draadloos internet inclusief.


Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate