Vind de leukste reis

Buitenplaats Natuurlijk Goed

Gelderland / Elburg
  1 van 4
Deze hoeve is enige eeuwen oud en al generaties lang in de familie. Tot op heden wordt er een boeren bedrijf gevoerd. Het motto van tegenwoordig luidt dat ´vlees pas lekker kan zijn als het dier een gezond en goed leven heeft gehad!’. Want een lekker en eerlijk product is in Nederland geen vanzelfsprekend heid maar (onder veel meer) een bewuste keuze voor exten sieve veehouderij.

Kennis en aandacht en het creëren van optimale voorwaarden voor een gezonde en natuurlijke groei van het vee, zijn de dagelijks terugkerende items op deze boerderij. Tussen deze bedrijven door werd recentelijk de oude deel totaal verbouwd, waarna in 2009 de deuren voor gasten open konden. Bij de verbouwing zijn louter natuurlijke materialen gebruikt.


Ook zetelt hier het Proeflokaal (met grote professionele keuken) waar kookworkshops worden gegeven. Er wordt gekookt met producten van eigen erf, weiland, boomgaard of tuin. Pure, streek en/of biologische producten en hun verhaal vormen de basisingrediënten voor de gerechten. Het weldadige en puur natuurlijke ontbijt voor de gasten komt ter tafel in de ontbijtkamer (met uitzicht op de hoogstamboom gaard waar de kippen scharrelen!).

De drie kamers zijn op de verdieping. Alle drie verschillend van afmeting en kleurstelling. Doch alle drie voorzien van een luxe badkamer met regendouche en/of bad en rituals bad /douche producten. Ook een zithoek en werkplek (met wireless internet), TV en DVD-speler (met ruime keuze aan DVD's) en wekker radio zijn standaard op elke kamer aanwezig. Gasten kunnen zelf koffie en thee zetten. Drankjes zijn voorradig in de gezamenlijke koelkast.
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate