Vind de leukste reis

The College Hotel

Noord-Holland / Amsterdam
  1 van 10

Het Hotel
The College Hotel is gehuisvest in een stijlvol 19e-eeuws gebouw, dat in 1895 als school in gebruik werd genomen. Ook vandaag de dag dragen het hotel en het restaurant bij aan het ontwikkelen van talent; het uitvoerend personeel bestaat uit studenten van diverse Hotelscholen, die worden aangestuurd en gemanaged door ervaren professionals.

Het historische karakter van The College Hotel is respect voor authenticiteit in harmonie gebracht met 'state of the art' design. Op unieke wijze dragen ondermeer de hoge plafonds, grote open haarden en ruime trappenhuizen bij aan de bijzondere sfeer in zowel de lobby, de gastenkamers en het restaurant.

Ook alle ruimtes van The College Hotel ademen een welkome sfeer. Het hotel biedt een aantal ruime en stijlvolle vergader- en evenementenzalen, die zich bij uitstek lenen voor sfeervolle zakelijke en privé bijeenkomsten, diners en bruiloften.

Locatie
The College Hotel bevindt zich op het Roelof Hartplein in Amsterdam-Zuid, in het centrum van het Fashion & Museum District. Het hotel ligt op loopafstand van het Museumplein, waar zich ook het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum bevinden.

Daarnaast zijn het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat (Nederlands meest exclusieve winkelstraat), theaters en bioscopen op loopafstand. Het trendy stadsdeel 'de Pijp', met diverse karakteristieke restaurants en cafe's, is letterlijk om de hoek.

Award winning design
Het 4* The College Hotel beschikt over 40 stijlvol ingerichte kamers, 4 multifunctionele zalen, een prachtige lounge en bar, een zonnig terras en een gymnastieklokaal dat door de architecten werd getransformeerd tot een restaurant. Het bijzondere concept, de vormgeving en prettige dienstverlening zorgen ervoor dat The College bezocht wordt door (bekende) gasten uit het binnen- en buitenland. Enkele jaren geleden ontving het hotel de Prix Villegiature voor de stijlvolle inrichting.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate