Vind de leukste reis

Marveld Recreatie

Gelderland / Groenlo
  1 van 8
Marveld Recreatie is een schitterend 5-sterren vakantiepark gelegen aan de rand van het vestingstadje Groenlo in de Achterhoek. Groenlo heeft als eeuwenoude vestingstad een rijke historie. Er zijn dan ook nog veel overblijfselen te bewonderen, zoals de grachten, de wallen en de oude stads muren. Tevens is Marveld Recreatie een prima startpunt voor prachtige fiets- en wandelroutes door de Achterhoekse natuur.

Kinderen zijn op Marveld Recreatie speciale gasten, ze kunnen hier baantjes trekken in het grote wedstrijdbad, spet teren in het subtropisch zwemparadijs en glijden van de superwaterglijbaan. Aan hen de keuze! Ondertussen kunt u lekker bijkomen in de sauna, de hotwhirlpool of uzelf trakteren op een zonnebankkuurtje. Bij mooi weer kunnen de kinderen ook vrolijk buiten in het zwemparadijs springen of verfrissende waterpret beleven in de grote waterspeeltuin.

Daarnaast staat het professionele recreatieteam klaar om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen met activiteiten als vossenjachten en meeleeftheater. Maak ook kennis met de parkkabouters Teun en Pleun en geniet van de avonturen die ze beleven. Dan hebben we het nog niet gehad over de kinderdisco voor de jongste kinderen, maar ook aan de oudere jeugd is gedacht. Zij kunnen helemaal uit hun dak gaan in de discotheek in de bierkelder en tijdens het hoogseizoen wordt er regelmatig voor live-muziek gezorgd.

Houdt u van sportief bezig zijn? Dan is kanovaren, mountain biken, handboogschieten, tennissen of squashen misschien wel iets voor u. 's Avonds kunt u heerlijk dineren en de avond gezellig afsluiten met familie of vrienden op de bowlingbaan in de Saksische boerderij op het park. Kortom; Marveld Recreatie is een vakantiepark voor jong en oud.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate