Vind de leukste reis

Skate Center Eindhoven

Noord-Brabant / Eindhoven
  1 van 6
Disco skaten en skate les, uniek in Nederland. 1400m2 indoor, gericht op kinderen van 7 t/m 13 jaar. Disco compleet met licht en laser show (ook in de middag) . Naats skate les bieden wij ook waveboard les aan.
Als eerste ga je de skates en bescherming aandoen. Als iedereen klaar dan krijg je samen met je vriendjes of vriendinnetjes skate les. Na de basistechnieken komen de hindernissen. Hoe laag kun jij onder het poortje door? En durf jij alleen over de schans? Durf je niet alleen, geen nood, dan helpt de trainer je. Als er nog tijd is na de hindernissen dan kun je nog een tikspelletje met je vriendjes doen. En dan is het eindelijk tijd voor de roller disco. 1 of 2 keer per middag zorgt de DJ voor een speciale lichtshow. De hele middag kun je lekker ranja drinken.

Het is ook mogelijk om waveboard les te krijgen. De kinderen krijgen dan eerst les op een waveboard, daarna gaan zij disco skaten. Ben je op zoek naar een leuk Kinderfeestje in Eindhoven kom dan gezellig bij ons skaten. Bezig met de populairste sport van nu, skaten! Op discomuziek en een te gekke lichtshow Je kunt lekker rondjes rijden en als je aan een nieuwe uitdaging toe bent kun je over een van de vijf schansen die op het midden van de baan staan of waag je jezelf op de mini ramp
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate