Vind de leukste reis

Rock Steady klimmen

Noord-Holland / Bussum
  1 van 10

Rock Steady Bussum is hét klim- en buitensportcentrum van Midden-Nederland, waar je terecht kan van jong tot oud, van individu tot groep. Je kan er klimmen, (buiten)boulderen, skiën en snowboarden. Maar ook mountainbikes huren. Rock Steady is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van grote groepen zoals bijvoorbeeld scholen en bedrijven. Ook kan je er terecht voor je (kinder)partijtje, familiedag of vrijgezellendag. Voor alle activiteiten is begeleiding en instructie mogelijk, ook speciaal voor scholen. Rock Steady verhuurt ook een ruimte geschikt voor vergaderingen, recepties en het geven van workshops. Kom een keertje langs en ervaar het zelf!

Nederland is plat! Zelfs geen rotsblok te vinden. Daarom werd in 1992 Rock Steady als eerste klimhal van Nederland gebouwd in Haarlem. Sinds 1997 staat Rock Steady in Bussum. Rock Steady Bussum. Een heel afwisselende klimhal, ontworpen en gebouwd om zowel de beginner als de expert optimale mogelijkheden te bieden. Met liggende delen, 90º, overhang en een heel stuk T-wall imitatie rots. Afwisselend net als in de 'echte' rotsen. De klimroutes (klimgrepen in een kleur van beneden naar boven) worden geregeld vernieuwd. Ook kan je er voorklimmen en drytoolen. Naast klimmen in een 'vast' touw.

Klimmen op plastic. Niet te vergelijken met klimmen in de rotsen of de bergen. Maar wel goed om te oefenen. Om te leren klimmen en om je techniek te verbeteren. In een hal waar de sfeer goed is. Waar het gezellig is om te zijn. 's Avonds na je werk, in het weekeind met je vrienden. Geen sport zo eenvoudig en tegelijk zo complex. Van gewoon omhoog via alle kleuren, alsof je trap loopt op handen en voeten. Tot balancerend als een balletdanser op spitzen, springend naar een verre greep en dan toch blijven vasthouden. Alle spieren in gebruik.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate