Vind de leukste reis

Camping Diever

Drenthe / Diever
  1 van 7

Boscamping Diever ligt in het bos van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, het mooiste plekje van Drenthe. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen die zich uitstekend vermaken op het avontuurlijke en afwisselende terrein van onze camping. Voor de kids hebben een avontureneiland, diverse speeltuintjes en een kinderboerderij.

Hier kampeert u op zonnige, beschutte plaatsen met tent, caravan, camper of in een volledig ingerichte blokhut. De camping beschikt over modern en verzorgd sanitair en is autovrij. Verblijft u liever in een bungalow midden in het bos? U kunt kiezen voor een 4-persoonsbungalow, of voor een nieuw luxe houten vakantiehuis, met een Amerikaanse sfeer. Deze zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Wandelen, fietsen, paardrijden, genieten van natuur, de sfeervolle dorpjes en natuurlijk elk jaar de Shakespeare-voorstellingen. In de directe omgeving van onze camping kan het allemaal. Kortom, op Camping Diever beleeft u het ware vakantiegevoel: rust, ruimte en gastvrijheid in een prachtige omgeving.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate