Vind de leukste reis

Attractiecentrum Zoetermeer

Zuid-Holland / Zoetermeer
  1 van 5

Zin in een dagje uit? Dan bent u bij Attractiecentrum Zoetermeer aan het juiste adres!

Karten, lasergamen en meer bij Attractiecentrum Zoetermeer! Naast karten zijn er o.a. de volgende attracties: lasergamen, bungee run, bungee soccer, gladiator fight, sumoworstelen en laser squash.Attractiecentrum Zoetermeer biedt negen verschillende attracties aan.

Wij hebben een aantal standaardarrangementen samengesteld maar zelf een arrangement samenstellen is ook mogelijk. Lasergame wordt gespeeld in de donkere gangen van een donkere spookruimte, gevuld met rook-, licht en geluidseffecten. Je draagt een speciaal laservest met laserpistool.  Lasergamen kan vanaf 4 personen gespeeld worden en duurt 20 minuten.

Karten is onze specialiteit. Naast losse heats (ritten) kan iedereen zelf een team samenstellen en daarmee in wedstrijdverband rijden. Kinderen met een lengte vanaf 1.35 m. kunnen zo op een veilige manier karten. Naast het karten zijn er nog een aantal kindvriendelijke attracties die geschikt zijn voor kinderfeestjes. Kinderen/jongeren die professioneel willen leren karten kunnen een cursus volgen.

Attractiecentrum Zoetermeer heeft ook een uitstekend restaurant waar u a la Cart kunt dineren. Voor groepen vanaf 10 personen is er een uitgebreide keuze aan lunch- en dinerbuffetten.

Type Overig
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate