Vind de leukste reis

Hof van Wageningen

Gelderland / Wageningen
  1 van 8
Hof van Wageningen een gelegenheid voor elke gelegenheid. Lekker een weekendje weg? In het centrum van Wageningen ligt Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum en is de perfecte keus. Hof van Wageningen is zeer centraal gelegen, dichtbij A12, A15, A30 en A50 en is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer (busstation op 250 meter). Voor een verblijf van korte of langere duur biedt het hotel uitstekende overnachtingsmogelijkheden. Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. Tevens beschikt het hotel over een mooie lounge waar u heerlijk kunt relaxen.
 
Wageningen ligt aan de rand van de Veluwe en de Betuwe, in een verrassend mooie groene omgeving. Te voet of fietsend kunt u zelf de groene omgeving verkennen (fietsverhuur bij de receptie). Laat u verrassen tijdens uw fiets- en wandeltochten door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en de prachtige uiterwaarden van de Rijn. Op korte afstand vindt u diverse attracties zoals Ouwehands Dierenpark, Paleis het Loo, Burgers’ Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Nederlands Openluchtmuseum.
 
In ons à la carte Restaurant EatCetera kunt u eten en drinken in een ontspannen sfeer. U kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch, diner of een hapje en een drankje. Alle gerechten zijn bereid met verse producten en zijn seizoensgebonden. Voor € 25,00 kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner! Restaurant EatCetera heeft een eigen ingang, dus ook wanneer u niet in Hof van Wageningen verblijft bent u van harte welkom om u te laten verleiden door de heerlijke gerechten
 
Hof van Wageningen heeft in de zomermaanden een mooi groot terras aan de zuidzijde van het hotel, genaamd Terras ’t binnenHOF. Tussen het groen van het park en met uitzicht op de stadsgracht is het genieten van de rust, terwijl je midden in de stad bent. Het biedt alle ruimte om een heerlijk kopje koffie te drinken of te genieten van een eigentijdse lunch.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate