Vind de leukste reis

Slot Cranendonck

Noord-Brabant / Soerendonck
  1 van 5

Recreatiepark Slot Cranendonck is een gezellig, veelzijdig recreatiepark met moderne faciliteiten, gelegen in de bossen en omringd door prachtige dorpjes. Bent u op zoek naar rust of houdt u juist van activiteiten. Wij hebben alle troeven in huis om uw welverdiende vakantie geslaagd te maken: ruime plaatsen, een binnen- en buitenzwembad, uitstekende sanitaire voorzieningen, een winkel, café, frituur, visvijver, een prachtige knutselzolder en entertainment voor jong en oud. Recreatiepark Slot Cranendonck stelt uw genieten centraal.

Algemeen
Recreatiepark Slot Cranendonck telt zo’n 550 kampeerplaatsen. Alle toeristische plaatsen op het park zijn voorzien van waterafvoer, Cai en een elektriciteitsaansluiting (6 amp.). Voor de tv heeft u een tv-kabeltje nodig, voor de elektriciteit een eurostekker. Het gebruik van de aanwezige douches en toiletten is gratis. Verder is er een wasserette met wasautomaten, droogtrommels en een centrifuge. De ruime supermarkt biedt u naast een vast assortiment dagelijks verse broodjes.

Doelstelling
Ons streven is u een fijne vakantie te bezorgen. Wij denken dat de vraag of u een fijne vakantie beleeft niet alleen beantwoord wordt door de aanwezigheid van onze voorzieningen, maar ook door de mate waarin u zich thuis voelt op onze camping. Een ontspannen, gezellige sfeer en u optimaal ten dienste staan zodat uw vakantie een onvergetelijke belevenis wordt, vinden wij minstens zo belangrijk als het vanzelfsprekend schone sanitair. Wij willen dat u met plezier naar ons park komt en na een geslaagd verblijf tevreden terugkijkt op een leuke vakantie. Want zeg nu zelf, het is niet elke dag vakantie. Onze slogan is daarom: Laat uw vrije tijd niet aan het toeval over…uw vrije tijd is ons werk. Wij staan voor u klaar en streven er naar om u elke vakantiedag te laten genieten.
 

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate