Vind de leukste reis

Comfortparc Wessem – Jachthaven en watersportcamping

Limburg / Wessem
  1 van 9

Jachthaven
De jachthaven is een onderdeel van Comfortparc Euroresorts Wessem , gelegen in het groene, waterrijke Midden-Limburg, direct aan de Limburgse Maasplassen. De historische stad Roermond en de omliggende pittoreske stadjes en dorpjes zoals Wessem, Stevensweert en het witte stadje Thorn zijn bepalend voor het culturele karakter van de Maasplassen.

Vele watersportliefhebbers zijn bekend met onze jachthaven, waar comfort, netheid en service hoog in het vaandel staan en waar u 365 dagen per jaar welkom bent. De haven telt op dit moment 650 ligplaatsen en kent alle voorzieningen die U van een luxe jachthaven mag verwachten. Kortom; heerlijk ontspannen in gastvrij Limburg.

Watersportcamping
Comfortparc Wessem beschikt over een schitterende watersportcamping met 80 plaatsen gelegen aan de Koeweide Plas. In een oase aan rust en met een schitterend uitzicht op een natuurgebied in de Limburgse Maasplassen. Naast seizoensplaatsen zijn er ook een aantal staanplaatsen voor gasten die een lang weekend of vakantie op de camping willen doorbrengen. De staanplaatsen zijn ruim van opzet maar liefst ca. 100 m2 en elke plaats is voorzien van water en elektra. U kunt zwemmen in het zwemwater van De Koeweide Plas dat wekelijks wordt gecontroleerd op zijn kwaliteit. Kortom, op en top kamperen in gastvrij Limburg!

Faciliteiten
Bootlifter
De jachthaven beschikt over een "bootlifter". Met deze krachtige vorkheftruck liften wij uw trailerbare boot, tot 2500kg, eenvoudig in en uit het water.
De kosten bedragen € 25,- per handeling en gaat uitsluitend op afspraak.

Vuilwaterstation
De jachthaven beschikt over een vuilwaterstation. Dit pompstation is een van de nieuwste pompsystemen om vuilwatertanks en bilgewater af te pompen. Het gratis gebruik van dit vuilwaterstation gaat uitsluitend op afspraak.

Slipway
De jachthaven beschikt over een slipway/trailerhelling, waarmee u uw boot veilig en snel in of uit het water kunt halen.

Afgesloten parkeerplaats
De jachthaven beschikt over een afgesloten parkeerplaats. Deze wordt zowel electronisch als door een bewakingsdienst in de gaten gehouden. Hondentoiletten en afvalbakken voor hondenbezitters
Op het haventerrein is een hondentoilet aangelegd en zijn diverse afvalbakken geplaatst.

Milieupleinen
Op het haventerrein zijn een viertal milieupleinen aangelegd, waar huisvuil, blik, glas en papier, gescheiden kan worden aangeboden.
Tevens zijn er depots voor afgewerkte olie, gasflessen en accu's.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate