Vind de leukste reis

De Ontdekfabriek

Noord-Brabant / Veldhoven
  1 van 5

Hou je van experimenteren en proefjes doen? Ga dan naar de Ontdekfabriek in Eindhoven. In deze voormalige Philips-fabriek leren techneuten en kunstenaars je spelenderwijs de geheimen van hun mooiste uitvindingen. Bouw bijvoorbeeld mee aan een machine, ontwerp een voertuig of schilder je eigen kunstwerk. Wanneer je langsgaat voor een bezoek, zorg dan dat je oude kleren aanhebt. De Ontdekfabriek richt zich op bezoekers tussen de acht en twaalf jaar oud en hun familie. Op de website zie je het actuele programma, kies een leuke activiteit uit en beleef jouw eigen experiment!

Je ontdekt de techniek erachter en werkt aan je eigen creaties Dus kom meebouwen! Pap en mam doen mee of genieten van een hapje of drankje in het barretje. En jij natuurlijk ook.  De Ontdekfabriek kan op aanvraag ook andere workshops binnen verschillende thema’s bieden. Ook voor schoolbezoek, uw bedrijfsuitstapjes of huur van een inspirerende ruimte kunt u contact opnemen!

Bouw een kinderfeestje in De Ontdekfabriek:

Ben jij bijna jarig en word je 8, 9 , 10, 11 of al 12 jaar? Bouw dan je kinderfeestje in De Ontdekfabriek! Je beleeft eerst een spannende film van De Uitvinders. Een begeleider van De Ontdekfabriek voert daarna samen met jou en jouw vriend(inn)en een leuke workshop uit. Na een lunchpauze (met pannenkoeken) kun je aan de slag met de andere workshops en attracties in De Ontdekfabriek, onderbroken door een korte pauze met limonade en chips. Voordat jullie weer naar huis gaan wordt de jarige in het zonnetje gezet met een leuk cadeautje. De leukste feestjes bouw je in De Ontdekfabriek!

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate